راهکار برای کنار اومدن با همسر خسته یا…

راهکار برای کنار اومدن با همسر خسته یا…مسایل زناشوییانجمن هاHome

این مطلب 2 voices دارد, شامل 128 replies, و  valtrex 1 روز قبل بروز شده است.

نمایش 15 ارسال - 1 تا 15 (از 129 کل)
نویسنده جواب ها
نویسنده جواب ها
ژانویه 21, 2012 در 09:43 #4594

تارا

سلام من خیلی طبع گرمی دارم فوق العاده به سکس علاقه دارم .همسرم از سر کار میاد خسته اس وقتی بهش پیشنهاد سکس میدم با اینکه اونم طبعش گرمه کمتر جواب مثبت میشنوم و خیلی وقتا حسم رو سر کوب میکنم که پیشنهاد ندم. و روزا عذاب میکشم از حس شهوتم تا شوهرم بیاد آیا بشه یا نه بدون عامل تحریک کننده ای .چه کار کنم برای کنار اومدن با خودم؟ لطفا جواب کامل بدید ممنون.

ژانویه 23, 2012 در 14:38 #4595

azad

میتونید بعد از استراحت کوتاه همسرتون،اون موقع
بهش پیشنهاد بدید

ژانویه 26, 2012 در 10:19 #4598

رضا

میتونید به جای شوهرتون برید سر کار تا هم میل جنسی کم بشه هم بفهمید کار چقدر سخته و هم درکش کنید که خستگی یعنی چی که دیگه زیاد متوقع نباشید!!

ژانویه 26, 2012 در 13:17 #4599

رها

آقا رضا دلیل نمیشه چون خسته ای رابطه زناشویی رو فراموش کنی.الن هم زنا کار میکنن هم مردا ولی رابطه زناشویی همیشه هست.همیت فکرا رو میکنید که اینهمه درباره ی این موضوع زوجا باهم مشکل دارن.عزیزم تو خم سعی کن با شوهرت صحبت کنی و روراست خواسته هاتو بهش بگی

فوریه 1, 2012 در 10:19 #5032

غزل

منم مشکل تارا جون رو دارم.شوهرم اغلب حال نداره منم کارمندم تا 5 بعداز ظهر سر کارم منم خسته میشم ولی این میل توم از بین نمیره ولی شوهرم از خستگی اصلاً حس و حال هیچی نداره، من کلی به خودم میرسم تا بیاد لااقل بهم اظهار علاقه کنه اما هیچ خبری نیست. در ضمن بگم ما قبلاً دوست بودم و این جناب همسر پوستش کنده شده تا به من رسیده کلی love می ترکوندو می گفت که خیل hot اما به نظرم از معمولیم یه چیز اونور تره!
واقعاً کسی می دونه باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟
خودم تصمیم گرفتم سرد بشم، ولی سخته! البته با این پس زدنا آدم سردم میشه اما نمی دونم چرا مردا بعد یه چند وقت میگن زنشون سرد شده! یعنی واقعاً نمی دونن مشکل از خودشونـــــــــــــــــــــه!:-(

فوریه 7, 2012 در 12:13 #6142

سروش

با سلام خدمت همه دوستان
تارا جان دواي درد تو پيش خودمه يه پيشنهادي دارم واست
يه قرصي هستش به نام اريكتور100 ماله كشوره هنده ايراني هم داره ولي خارجيش بهتر مي تونه شوهرت از اون بگيره نصف اونو بخوره كار تموم يه حال اساسي بهت مي ده كه تا عمرت فراموش نكني
حتما بهش اينو پيشنهاد كن عينه موشك ميشه شوهرت
بدرود دوستان

فوریه 20, 2012 در 23:14 #8473

بهرام

بااجازه بزرگتر ها ، من فکر میکنم مشکل خانومها بیشتر در عدم آگاهی خودشون و طرفشون هست در مورد مقوله “آماده سازی” و اینکه طرفشون خیلی زودتر از خودشون ارگاسم میشه.

علاوه بر اون در مورد مرد خسته:

1- خوابش باید کافی بشه
2- غذای پر کالری و با پروتین بالا بدبد بخوره
3- از بیان حرفها و صداهای تحریک امیز غافل نشید که روی مردها اثر داره . البته هر چی طبیعی تر باشه و ساختگی نباشه بهتره .
4- نکته مهم : برای اینکه توی ذوقتون نخوره و آقای شما زود از حال نره ، قبل از دخول و شرع سکس سعی کنید به یک طریقی یکبار ارضا بشه . بعد یکم وقت بدید تا تجدید قوا کنه (البته اگر خوابش نبره) . حالا چون برای بار دوم دیر تر مایع از بدنش خارج میشه ، طولانی تر میتونه سکس کنه و احتمال ارگاسم شدنه خانوم بیشتر است.

البته بازم میگم اگر دید از حال رفته بگذاریدبخوابهو بهد که بیدار شد نزدیکی کنید.

یکم آگاهیتون رو در مورد “آماده سازی” بالا ببرید. بطور طبیعی زنها دیرتر ارگاسم میشن و نوع ارگاسمشون و منحنی لذت در آنها فرق میکنه .
تحریک یک نقاطی توسط مرد قبل و در هنگام ارگاسم به این آماده سازی کمک میکنه

با رعایت این موارد ف حتی بدون قرص و کپسول مرد میتونه زن رو زود تر از خودش به ارگاسم برسونه .

موفق باشید

فوریه 20, 2012 در 23:25 #8474

بهرام

خانوم ها اگر علاقه مند باشن بیشتر بدونن

باید نقطه “جی” رو در داخل واژن کشف کنن (یعنی آقاشون کشف کنه)

تحریک کلئوتوریس خانوم ها رو خیلیها میدونن که کارسازه ولی با تحریک نقطه “جی” یکدفعه لذت زن چندین برابر میشه.

روش تحریک نقطه جی زیاد آسون نیست ولازمه که دو طرف در یک سری پوزیشن های خاص قرار بگیرن و سکس کنن .

لذت جنسی نعمتی است از طرف خدا و هیچ لذت جسمی و حتی روحی بالاتر از اون نیست. پس خودتون رو محروم نکنید. استفاده از موهبت خدا دادی ، خجالت نداره.

فوریه 20, 2012 در 23:59 #8479

BahramBahrami

.

فوریه 21, 2012 در 00:07 #8495

BahramBahrami

بااجازه بزرگتر ها ، من فکر میکنم مشکل خانومها بیشتر در عدم آگاهی خودشون و طرفشون هست در مورد مقوله “آماده سازی” و اینکه طرفشون خیلی زودتر از خودشون ارگاسم میشه.

علاوه بر اون در مورد مرد خسته:

1- خوابش باید کافی بشه
2- غذای پر کالری و با پروتین بالا بدبد بخوره
3- از بیان حرفها و صداهای تحریک امیز غافل نشید که روی مردها اثر داره . البته هر چی طبیعی تر باشه و ساختگی نباشه بهتره .
4- نکته مهم : برای اینکه توی ذوقتون نخوره و آقای شما زود از حال نره ، قبل از دخول و شرع سکس سعی کنید به یک طریقی یکبار ارضا بشه . بعد یکم وقت بدید تا تجدید قوا کنه (البته اگر خوابش نبره) . حالا چون برای بار دوم دیر تر مایع از بدنش خارج میشه ، طولانی تر میتونه سکس کنه و احتمال ارگاسم شدنه خانوم بیشتر است.

البته بازم میگم اگر دید از حال رفته بگذاریدبخوابهو بهد که بیدار شد نزدیکی کنید.

یکم آگاهیتون رو در مورد “آماده سازی” بالا ببرید. بطور طبیعی زنها دیرتر ارگاسم میشن و نوع ارگاسمشون و منحنی لذت در آنها فرق میکنه .
تحریک یک نقاطی توسط مرد قبل و در هنگام ارگاسم به این آماده سازی کمک میکنه

با رعایت این موارد ف حتی بدون قرص و کپسول مرد میتونه زن رو زود تر از خودش به ارگاسم برسونه

خانوم ها اگر علاقه مند باشن بیشتر بدونن

باید نقطه “جی” رو در داخل واژن کشف کنن (یعنی آقاشون کشف کنه)

تحریک کلئوتوریس خانوم ها رو خیلیها میدونن که کارسازه ولی با تحریک نقطه “جی” یکدفعه لذت زن چندین برابر میشه.

روش تحریک نقطه جی زیاد آسون نیست ولازمه که دو طرف در یک سری پوزیشن های خاص قرار بگیرن و سکس کنن .

لذت جنسی نعمتی است از طرف خدا و هیچ لذت جسمی و حتی روحی بالاتر از اون نیست. پس خودتون رو محروم نکنید. استفاده از موهبت خدا دادی ، خجالت نداره.

فوریه 22, 2012 در 19:23 #8813

samaneh

من بعد از 7 سال زندگی هیج لذتی نمیبرم

مارس 2, 2012 در 20:35 #11101

;کسری

دلم برای سمانه سوخت برای تار و …. واقعا روزگار سختی دارین امیدوارم خدا کمکتون کنه اگه یه روز مردها به آرامش فکری برسن مشکل همه خانومها را حل میکنن .

مارس 5, 2012 در 12:42 #12144

جقی

همه شما کس خل هستین زیاد سخت میگیرین بابا با یه جایی سر و تهش هم بیارین نشستن بحث فلسفی میکنن

مارس 6, 2012 در 07:08 #12376

بهرام

دوست عزیز جقی ! شما سر و تهش رو زیاد هم آوردی ، خودت مخت همون جوری شده که به بقیه نسبت دادی.

اگر قرار باشه اونهایی که ازدواج کردن مثل شما جق بزنن که دیگه واسه چی ….. اصلا یکاری کن شما، اگر شما ازدواج کردی و خودت داری سرو تهش و رو هم میاری ، به خانومت بگو یه تماسی با من بگیره من در خدمتشون باشم.

مارس 10, 2012 در 08:18 #14186

محسن

يك نوصيه محم به خانومها

نمایش 15 ارسال - 1 تا 15 (از 129 کل)
جواب به: راهکار برای کنار اومدن با همسر خسته یا…
اطلاعات شما

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>