راهکار برای کنار اومدن با همسر خسته یا…
راهکار برای کنار اومدن با همسر خسته یا… ‹ مسایل زناشویی ‹ انجمن ها ‹ Home
Tagged: aQxIzfPupzxDbXZinN
این مطلب 2 voices دارد, شامل 128 replies, و valtrex 1 روز قبل بروز شده است.
| نویسنده | جواب ها |
|---|---|
| نویسنده | جواب ها |
| ژانویه 21, 2012 در 09:43 #4594 | |
|
تارا |
سلام من خیلی طبع گرمی دارم فوق العاده به سکس علاقه دارم .همسرم از سر کار میاد خسته اس وقتی بهش پیشنهاد سکس میدم با اینکه اونم طبعش گرمه کمتر جواب مثبت میشنوم و خیلی وقتا حسم رو سر کوب میکنم که پیشنهاد ندم. و روزا عذاب میکشم از حس شهوتم تا شوهرم بیاد آیا بشه یا نه بدون عامل تحریک کننده ای .چه کار کنم برای کنار اومدن با خودم؟ لطفا جواب کامل بدید ممنون. |
| ژانویه 23, 2012 در 14:38 #4595 | |
|
azad |
میتونید بعد از استراحت کوتاه همسرتون،اون موقع |
| ژانویه 26, 2012 در 10:19 #4598 | |
|
رضا |
میتونید به جای شوهرتون برید سر کار تا هم میل جنسی کم بشه هم بفهمید کار چقدر سخته و هم درکش کنید که خستگی یعنی چی که دیگه زیاد متوقع نباشید!! |
| ژانویه 26, 2012 در 13:17 #4599 | |
|
رها |
آقا رضا دلیل نمیشه چون خسته ای رابطه زناشویی رو فراموش کنی.الن هم زنا کار میکنن هم مردا ولی رابطه زناشویی همیشه هست.همیت فکرا رو میکنید که اینهمه درباره ی این موضوع زوجا باهم مشکل دارن.عزیزم تو خم سعی کن با شوهرت صحبت کنی و روراست خواسته هاتو بهش بگی |
| فوریه 1, 2012 در 10:19 #5032 | |
|
غزل |
منم مشکل تارا جون رو دارم.شوهرم اغلب حال نداره منم کارمندم تا 5 بعداز ظهر سر کارم منم خسته میشم ولی این میل توم از بین نمیره ولی شوهرم از خستگی اصلاً حس و حال هیچی نداره، من کلی به خودم میرسم تا بیاد لااقل بهم اظهار علاقه کنه اما هیچ خبری نیست. در ضمن بگم ما قبلاً دوست بودم و این جناب همسر پوستش کنده شده تا به من رسیده کلی love می ترکوندو می گفت که خیل hot اما به نظرم از معمولیم یه چیز اونور تره! |
| فوریه 7, 2012 در 12:13 #6142 | |
|
سروش |
با سلام خدمت همه دوستان |
| فوریه 20, 2012 در 23:14 #8473 | |
|
بهرام |
بااجازه بزرگتر ها ، من فکر میکنم مشکل خانومها بیشتر در عدم آگاهی خودشون و طرفشون هست در مورد مقوله “آماده سازی” و اینکه طرفشون خیلی زودتر از خودشون ارگاسم میشه. علاوه بر اون در مورد مرد خسته: 1- خوابش باید کافی بشه البته بازم میگم اگر دید از حال رفته بگذاریدبخوابهو بهد که بیدار شد نزدیکی کنید. یکم آگاهیتون رو در مورد “آماده سازی” بالا ببرید. بطور طبیعی زنها دیرتر ارگاسم میشن و نوع ارگاسمشون و منحنی لذت در آنها فرق میکنه . با رعایت این موارد ف حتی بدون قرص و کپسول مرد میتونه زن رو زود تر از خودش به ارگاسم برسونه . موفق باشید |
| فوریه 20, 2012 در 23:25 #8474 | |
|
بهرام |
خانوم ها اگر علاقه مند باشن بیشتر بدونن باید نقطه “جی” رو در داخل واژن کشف کنن (یعنی آقاشون کشف کنه) تحریک کلئوتوریس خانوم ها رو خیلیها میدونن که کارسازه ولی با تحریک نقطه “جی” یکدفعه لذت زن چندین برابر میشه. روش تحریک نقطه جی زیاد آسون نیست ولازمه که دو طرف در یک سری پوزیشن های خاص قرار بگیرن و سکس کنن . لذت جنسی نعمتی است از طرف خدا و هیچ لذت جسمی و حتی روحی بالاتر از اون نیست. پس خودتون رو محروم نکنید. استفاده از موهبت خدا دادی ، خجالت نداره. |
| فوریه 20, 2012 در 23:59 #8479 | |
|
BahramBahrami |
. |
| فوریه 21, 2012 در 00:07 #8495 | |
|
BahramBahrami |
بااجازه بزرگتر ها ، من فکر میکنم مشکل خانومها بیشتر در عدم آگاهی خودشون و طرفشون هست در مورد مقوله “آماده سازی” و اینکه طرفشون خیلی زودتر از خودشون ارگاسم میشه. علاوه بر اون در مورد مرد خسته: 1- خوابش باید کافی بشه البته بازم میگم اگر دید از حال رفته بگذاریدبخوابهو بهد که بیدار شد نزدیکی کنید. یکم آگاهیتون رو در مورد “آماده سازی” بالا ببرید. بطور طبیعی زنها دیرتر ارگاسم میشن و نوع ارگاسمشون و منحنی لذت در آنها فرق میکنه . با رعایت این موارد ف حتی بدون قرص و کپسول مرد میتونه زن رو زود تر از خودش به ارگاسم برسونه خانوم ها اگر علاقه مند باشن بیشتر بدونن باید نقطه “جی” رو در داخل واژن کشف کنن (یعنی آقاشون کشف کنه) تحریک کلئوتوریس خانوم ها رو خیلیها میدونن که کارسازه ولی با تحریک نقطه “جی” یکدفعه لذت زن چندین برابر میشه. روش تحریک نقطه جی زیاد آسون نیست ولازمه که دو طرف در یک سری پوزیشن های خاص قرار بگیرن و سکس کنن . لذت جنسی نعمتی است از طرف خدا و هیچ لذت جسمی و حتی روحی بالاتر از اون نیست. پس خودتون رو محروم نکنید. استفاده از موهبت خدا دادی ، خجالت نداره. |
| فوریه 22, 2012 در 19:23 #8813 | |
|
samaneh |
من بعد از 7 سال زندگی هیج لذتی نمیبرم |
| مارس 2, 2012 در 20:35 #11101 | |
|
;کسری |
دلم برای سمانه سوخت برای تار و …. واقعا روزگار سختی دارین امیدوارم خدا کمکتون کنه اگه یه روز مردها به آرامش فکری برسن مشکل همه خانومها را حل میکنن . |
| مارس 5, 2012 در 12:42 #12144 | |
|
جقی |
همه شما کس خل هستین زیاد سخت میگیرین بابا با یه جایی سر و تهش هم بیارین نشستن بحث فلسفی میکنن |
| مارس 6, 2012 در 07:08 #12376 | |
|
بهرام |
دوست عزیز جقی ! شما سر و تهش رو زیاد هم آوردی ، خودت مخت همون جوری شده که به بقیه نسبت دادی. اگر قرار باشه اونهایی که ازدواج کردن مثل شما جق بزنن که دیگه واسه چی ….. اصلا یکاری کن شما، اگر شما ازدواج کردی و خودت داری سرو تهش و رو هم میاری ، به خانومت بگو یه تماسی با من بگیره من در خدمتشون باشم. |
| مارس 10, 2012 در 08:18 #14186 | |
|
محسن |
يك نوصيه محم به خانومها |