خواص شیرین بیان

خواص دارویی و درمانی شیرین بیان

ریشه شیرین خیلی عمیق در زمین فرو می رود . رنگ پوست ریشه قهوه ای سیر وسیاه می باشد . مغز ریشه زرد رنگ است و طعم آن بسته به نواع مختلف آن  متقاوت است . به طور مثال شیرین بیان در اسپانیا طعم ملایم دارد اما شیرین بیان موجود در یونان تلخ است .

ریشه شیرین بیان حاوی گلوكز ،‌ساكاروز ، آسپاراژین ، مواد آلبومیدی ،‌رزین و كمی اسانس است . ماده ای که باعث شیرینی این گیاه می شود گلیسیرین است . شیرین بیان حاوی ماده ای بنام لكوریتی جننی چالكون است  كه خاصیت دفع اسپاسم عضلات را دارد .

خواص داروئی:
شیرین بیان از نظر طب قدیم ایران گیاهی با طبع معتدل می باشد .
- شرین بیان درمان كننده زخم معده و ورم معده و سرطان معده می باشد. شربت شیرین بیان را تهیه کنید و هر روز به یك قاشق غذا خوری قبل از غذا میل کنید. این شربت را به مدت 4 ماه مصرف كنید . درد معده شما معالجه خواهد شد .
- تقویت کننده قوای عمومی بدن می باشد.
-بسینه را نرم می کند و تنگی نفس را بهبود می بخشد.
-اگر زخم ها و تاول های پوست را با چای شیرین بیان شستشو دهید ، سریعتر خوب می شوند .
-ملین می باشد و برای نفخ شکم مفید است.معمولا آنرا با گیاهان دیگر مخلوط می كنند كه انقباضات را كم می كند
-مدر و عرق آور می باشد
-مکیدن آن برای بهبود زخم و التهاب دهان مفید است
-سرفه را درمان می کند
-برای درمان سوء هاضمه مفید است
- تقویت کننده چشم است و  سردرد را بهبود می بخشد.
2 گرم ریشه شیرین بیان را پودر کنید و با یك گرم شكر و یك گرم رازیانه مخلوط كنید و آنرا در آب خیس کنید و هر روز میل کنید.
-برای برطرف کردن موخوره  روی موهایتان ،چای شیرین بیان را به سر بمالید .
-برای برطرف کردن بوی بد و نامطبوع زیر بغل و پا از برگ های شیرین بیان پماد درست کنید و در این قسمت ها بمالید.

روشهای استفاده از شیرین بیان
دم كرده شیرین بیان : 50گرم ریشه بدون پوست شیرین بیان را آسیاب کنید و در یك لیتر آب جوش بریزید و وبه مدت 10 دقیقه دم کنید.
جوشانده شیرین بیان : 20 گرم ریشه شیرین بیان بدون پوست را آسیابکنید و در 100 گرم آب بریزید و بجوشانید تا دو سوم آن باقی بماند .
شربت شیرین بیان : ریشه شیرین بیان بدون پوست را آسیاب کنید و با آب مخلوط کنید و آنقدر بجوشانید تا غلیظ گردد
تكه های شیرین بیان : مانند آب نبات در دهان بگذارید و بمكید .شيرين بيان درمان کننده لکه های پوستی

شيرين بيان درمان کننده لکه های پوستی

از عصاره گياه شيرين بيان می توان براي درمان لك‌ هاي پوست استفاده کرد.
عصاره شیرین بیان بی خطر ترین عامل روشن‌ كننده رنگدانه كه داراي كمترين ملانوم است، می باشد كه در تركيبات مواد زيبايي و آرایشی به عنوان شفاف ‌كننده پوست استفاده مي‌ شود .
عصاره شيرين‌ بيان خاصیت ضدالتهابی موضعي دارد و در كاهش قرمزي پوست و تيرگي پس از التهاب، موثر است.
شیرین بیان حاوی ماده ای به نام فلاونوئيد است كه مي‌ تواند با پراكنده كردن ملانين، باعث روشن شدن پوست گردد.
دوز مصرفی، يك گرم در روز براي چهارهفته می باشد، تا اثر درمانی آن ظاهر گردد.
ماده اصلي هيدروفوبيك آن كه در اثر گرفتن عصاره شيرين ‌بيان به دست مي ‌آيد، گلابريدين است كه بر روي پوست موثر مي‌ باشد.
-از شیرین بیان براي درمان انواع سرفه‌ها و به عنوان داروي مسكن در پوست استفاده مي ‌كردند.
-براي درمان اسپاسم و تورم مفاصل موثر است.
- به عنوان ماده‌اي ملين از آن استفاده می شود
از عصاره ريشه ي شيرين برای مقاوم ساختن بدن در برابر برخي ويروس‌ها مانند هرپس و هپاتيت A و يا در برابر عفونت كانديدا استفاده می شود.

مضرات :
مصرف بیش از اندازه شیرین بیان برای طحال مضر می باشد و چنانچه می خواهید از شیرین بیان برای برطرف كردن بیماری برای مدت طولانی استفاده كنید، بهتر است آنراهمراه با كتیرا مصرف کنید.


آیا مایل هستید مطالب مرتبط با این مطلب که در این سایت درج میشود برای شما ارسال شود؟ روی یکی از گزینهای زیر کلیک کنید.
YAHOO GMAIL



Powered by WordPress | Designed by: free css template | Thanks to hostgator coupon codes and shared hosting